Nu som en lille gulsot-panda i sofaen sammen med Den Eneste Ene

Nymalet væg i stuen

Selvom man er skidtmads på sofaen, kan man (jeg) godt få noget fra hånden alligevel. Så mens jeg kom mig over de sidste dages sygdom (skrev om det HER og HER), fik jeg altså også, som overskriften hentyder, malet min ene endevæg i stuen.

At male var ikke en 100% impulsiv handling, for jeg havde lagt lidt i kakkelovnen til det før jeg blev syg, og havde således fået lavet et post på instagram, hvor jeg spurgte lidt ud til farver. Jeg fik mange gode svar – også fra nogen af mine travle IG- og Blog kollegaer, og hvor bliver jeg bare glad. Elsker når vi alle sammen kan hjælpe hinanden. Dét er altså SoME når det er bedst. Altså SoME = Social Media 🙂 Dog blev det ret hurtig klart for mig, hvilken farve det skulle være; jeg viste det jo faktisk allerede, og jeg havde jo set den før på netop IG. Det skulle da være farven, som den dygtige Denise fra bloggen Sirlig Herlighederhar malet hendes ene datters værelse med. Den mega smukke “søgrøn” fra Sadolin Farveland. Sirlig viste den med guldstjerner klistret på – og farven er altså bare fantastisk sammen med guld.

Jeg har en Sadolin forretning lige rundt om hjørnet, som i vitterligt lige rundt om hjørnet, så det kunne jo ikke være nemmere. Og med en lille hovedregning nede i butikken af væggens størrelse udfra det før-billede jeg havde taget hjemmefra i bedste make-over-stil, fik Maria (ejeren) og jeg os regnet frem til hvor mange liter “søgrøn” jeg skulle bruge.

IMG_6968

IMG_6966

Vel hjemme gik jeg i sving med at lave klar – det ultimativt kedeligste; spartle, slibe, tape op og male langs tapen og kanterne. Mads & Monopolet kom på podcast og så gik jeg i gang med at hygge. Jeg elsker projekter. Jeg elsker at lave om. Og jeg elsker at se at der sker noget. Så selvom jeg skulle slappe af, så var det altså også en form for mental afslapning for mig.

IMG_6970

IMG_6969

IMG_6992

IMG_6994

IMG_6972

Og det blev sgu da pænt.

Jeg er virkelig glad for det, og jeg elsker farven. Den kan faktisk næsten ikke gengives med nok credit på billederne, og hver gang at lyset skifter bare lidt, så ser det påny ekstra fedt ud.

IMG_6999

Mine hylder fra min farfar kom op igen, bare lidt væk fra bænken, og Lilletuts bogkasse skulle selvfølgelig også stå der igen. Men de store Lego klodser, som bare er klodsede og store, blev skiftet ud med de små, som hun ellers har haft inde på værelset. Plakaterne på væggen fik jeg dels solgt med det samme og dels hængt ind på Tuttens værelse, de passede ikke til roen på væggen.

IMG_6998

IMG_7009

Til gengæld står teak da bare mega godt til farven, og det samme med messing-beslagene på hylderne (eller hvad materiale det nu er). Bænken og de øvrige stole inkl. Lilletuts Flexa stol står også bare skarp til farven.

IMG_7005

Mega succes. Og selvom jeg bor i stuen, og min ene søde veninde var bange for at det ville blive for mørkt, så synes jeg faktisk bare det skaber en enorm ro og slet ikke noget dystert mørke. Jeg er fan.

Skulle du også have lyst til at forsøge dig med den mega lækre farve og en nymalet væg, så fåes farven altså i Sadolin Farveland og hedder “søgrøn”. Du behøver ingen talkode eller andet bare; søgrøn.

IMG_7010

   

4 kommentarer

 • Siri

  Man sier jo at hvitt lyser opp, og mørkt demper ned, men med en sådan farve du har fått på veggen blir inntrykket jo at rommet får mer liv og energi! Mine foreldre hadde I sikkert 20 år en søgrøn farve I hele stuen. Den stuen ble man aldri trætt av, den så alltid mega smashing ut, og uansett hvordan møbler kom og gikk, passet det alltid inn;) Selv vil jeg bare ha hvit, men det er nok fordi jeg synes paneler ikke gjør seg med andre farver. Tapet derimot…. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise/sirlig

  Det ER altså bare flot! Fedt du sprang ud i det!

  Du har forresten helt ret med det med teak: det klæder hinanden så godt! Lampen og alt ser også bare mere “hjemme” og færdigt ud nu – skide godt med søgrøn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som en lille gulsot-panda i sofaen sammen med Den Eneste Ene