1000 km af kærlighed - Venskab er ren magi !

Det var i dag et vejr, et – lykkeligt, lyst, roligt og trygt – forårsvejr

…og hvor bliver alting da bare lige tanden mere lækkert så.

Helt personligt er jeg klar til foråret, solskinnet og sommeren – eller dvs næsten, måske skal der liiiige overståes en mindre operation her om halvanden mdrs tid, men SÅ er jeg også klar. Helt klar. (Og mere om det på et andet tidspunkt)

I går havde jeg min næst-sidste samtale hos Louise – min helt ! Det er SÅ vildt, så fantastisk, hvilken rejse vi har taget sammen. Hun har har ganske enkelt åbnet mine øjne og åbnet mit sind, min selvopfattelse og mig. Jeg har flyttet mig rigtig meget inden i, kan jeg mærke. Mit sind er et andet – heldigvis – end det begyndte at være for en årrække tilbage. Men jeg forstår nu, hvorfor det er gået, som det er gået. Og det giver mening, I tell you ! So freaking meget mening !

Og så jeg har valgt at give slip. Slip på gamle tilknytningsmønstre, kærlighedsformer og ulykkelige tanker.

Jeg giver slip, idet jeg nu er opmærksom, bevidst og velorienteret i sagen omkring det. Nu ved jeg, hvad jeg har trukket mig selv igennem. Jeg ved hvorfor, men hermed ikke sagt at jeg aldrig vil begå fejl igen. Hermed bare sagt at jeg nu lære af det, og forhåbentlig kan jeg lige om lidt – snart – bremse mig selv, før jeg falder helt i. Klarheden findes i hvert fald, og måden hvor på jeg skal ændre de gamle mønstre kender jeg. Nu skal den bare bruges, dyrkes.

Jeg kender faktisk mig selv igen. Og hold nu kæft hvor har jeg savnet mig.

Jeg skal ud og være mig. Stråle mig. Dyrke mig. Finde ro i mig.

Og så tror jeg på kærligheden. Den rigtige. Den ubetingede og den sande.

Jeg har nydt solen idag. Sådan helt oprigtigt kigget op i himlen med lukkede øjne, fyldt lungerne med luft, snuset til solskinnet og bare nydt det. Mærket kærligheden som kan være så enkel og så oprigtig og så ubetinget. Som den vi lærte, da vi var børn og ingen havde ødelagt den for os. Som den kærlighed vi skal give videre til vores børn; oprigtig, ubetinget og endeløs.

Jeg er fan af at anskue livet og Verden anderledes. Og hvis du synes jeg snakker volapyk, så vil jeg gerne fortælle mere om det hele senere hen. Eller det kommer helt naturligt. Det nye fylder og vil ud. Men samtidig er det en rejse, som må tages i etaper, for det er hårdt og udtrættende.

Har du læst mine tidligere oplevelser af sessionerne hos Louise ? Ellers så tjek dem ud HER HER og HER 

Louise er simpelthen det sødeste, varmeste og mest rummende menneske, jeg kender. Og du skulle virkelig tillade dig selv den mega luksus, som det er at få hende til at hjælpe dig med hvad end du måtte gå og bakse med i din hverdag. Personligt tænker jeg at alle har lidt i bagagen, som kunne trænge til at blive kylet ud.

Har du nydt det dejlig forår i dag ? Mærket kærligheden ? 

IMG_6463

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1000 km af kærlighed - Venskab er ren magi !