Virus – down with the squad

Lilletut er syg. Som rigtig mange andre børn rundt om i Danmark kan jeg se på de sociale medier. (Foruden dem der er til fastelavnsfest ;))

Feber, hoste, ondt i maven og masser af snot.

Heldigvis har hun ikke været så hårdt ramt, men en sygedag i dag måtte det altså alligevel blive til.

 photo 7DC6D523-A228-4C96-A8DD-89ADF766E5E9_zpssjns7xq5.jpg

Vi har set “My Little Pony” rigtig meget. Som i overordentlig rigtig meget. Sangen om at venskab er ren magiiiiiii kværner rundt inde i mit hovedet. Ipad og Netflix er altså en redning til sådan en “pjevsi-dag”, som vi kalder den. Men vi har også hygget – IRL – med perler, Duplo, bamser og prinsesselege. Og så har hun hjulpet mig ude i køkkenet med maden. Så på trods af sygdom har det altså også været en god dag – spækket med nærvær og tæthed.

Hun er en kærlig pige, der elsker at putte på sofaen sammen, er god til at fortælle at hun elsker en og bare er så god til at vise omsorg og kærlighed. Og så føler man altså, at man har gjort noget rigtigt. Og så har man ingen kvaler omkring hverken dufte eller lugte – eller dage tilbragt udenfor hjemmet. Man ved bare at noget er helt rigtigt.

Hvilket “squad” (altså klikke eller gruppe på dansk) er dit barn nede med ? Dem med virus eller dem i fastelavnstøjet ?

 

   

2 kommentarer

 • Julie

  Desværre det samme som jer :-/ mor jeg havde ellers skaffet fastelavnskostume til den intetanende 14 mdrs dreng.. I stedet har den stået på ekstra meget amning, ekstra mange vindruer og middagslur på mors mave – og det kan selvfølgelig også et eller andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr rigtig god bedring med din lille trold 🙂
   Øv, altså. MEn ja nærhed er jo altid godt – også selvom det kommer på en lidt øv måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad du bør opruste børneudstyrs- og børnetøj situationen med til Efterår/Vinter 16/17, når du....